Sekcijska garažna vrata

Sekcijska vrata odgovaraju svakom otvoru i štede prostor. Otvaraju okomito i zaustavljaju tik uz strop. Takvom konstrukcijom omogućena je maksimalna iskoristivost prostora u garaži i ispred nje.

Garažna sekcijska vrata mogu se ugraditi u svaki garažni otvor, ostavljaju više prostora za prolaz vozila i optimalno su izolirana. Sekcijska garažna vrata izrađujemo od komponenata najviše kvalitete renomiranih europskih proizvođača.

U mogućnosti smo vam ponuditi sekcijska vrata raznih boja i imitacija  te odgovoriti na svaki vaš zahtjev.

Sa sekcijskim garažnim vratima ćete dobiti dobru izolaciju, maksimalno iskorišten garažni prostor i izrazito lijep dizajn.

Rolo garažna vrata

Kada birate rolo garažna vrata birate funkcionalnost, kvalitetu i lijep dizajn. Izvediva su u raznim varijantama, dimenzijama i bojama.

Područje primjene rolo vrata jesu industrijski i poslovni objekti, radionice, automehaničarski servisi, skladišni prostori, proizvodne hale, a mogu se ugrađivati i kao garažna vrata za stambene objekte s manjim ili većim brojem korisnika.

Rolo garažna vrata se otvaraju okomito i gotovo ne zauzimaju garažni prostor. Svojom konstrukcijom ostavljaju maksimalan prostor u garaži i ispred nje.Strop također ostaje slobodan te se može koristiti kao dodatni prostor za pohranu stvari.